Caro-Erik-Nina-en-Luc.reismee.nl

Canoa Quebrada

Gebroken kano (maar gebraden kano klinkt leuker toch?) is een leuk strandplaatsje waar niet veel meer te doen is dan strand en zwembad hangen. Dat is dus ook wat we doen.

De temperatuur is hier ongelooflijk. ´s nachts met de airco op zijn hardst lukt het om rond de 25 graden te komen. Overdag wordt het hier zeker 35 graden en waarschijnlijk wel meer ook. Niets doen en zwemmen is dus het fijnst. Eén keer hebben we een buggytourtje in de omgeving gehad, heel grappig. Verder geen grote belevenissen.

Vanochtend zijn we vroeg op pad gegaan om in een plaatsje op zo´n 20 minuten van hier een ticket voor de bus naar Natal te reserveren. Maandag gaan we dan door: 6 uur bussen. Daar nemen we dan weer een bus verder om na zo´n 2 uur aan te komen in praia de Pipa. Weer een strandplaatsje.

Het originele plan was om met de bus naar Salvador de Bahia te reizen maar we hebben toch maar een vliegticket geboekt. Beter voor de gemoedsrust van de kinderen!

Bram en Tineke

Hi!
Hier is het de laatste tijd zo rond de 22 graden.
Wij waren gister naar Naaldwijk. Het is hier Varend Corso. (Corsoboten met groente, fruit en bloemen uit het Westland.)
Vanuit de Naaldhorst, waar Bram z'n moeder nu woont hadden ze een grote zitplek gereserveerd voor alle bewoners en hun vrijwillige begeleiders. Wij gingen dus mee als begeleiders van ma Voogt.
We gingen er allemaal in optocht lopend of met rolstoel naartoe. Het is daar altijd prima geregeld. Er wordt aan alles gedacht. Eerst iedereen neerzetten, dan wat drinken, vervolgens eten, voor iedereen was er patat en een kroketje. Zo duurde het wachten oop de boten niet zo lang. Terwijl de mensen naar de boten keken, werden de medicijnen uitgedeeld en kregen de liefhebbers nog een lekker advocaatje met slagroom!! Geweldig hè?
Er liep een fotograve rond, die kwam vragen of ze van de groep foto's mocht maken, want ze vond ons er zo leuk bij zitten.
Naast Bram z'n moeder zat een mevrouw met steil haar, wat door de war was geraakt. Ging ma haar haren netjes kammen, zodat ze mooi op de foto zou komen. Lief hè?
Wij moeten vanavond naar Bram z'n maat Leo. Die ligt weer in het ziekenhuis. Z'n grote- en kleine teen zijn eraf.
Ik denk, dat wij eerst maar even lekker gaan fietsen, want het is hier nu lekker weer.
Knuffeltjes................

Caro

Lieve Tien,

Wat vervelend voor Bram z'n maat. Het houd niet op he? Leuk dat jullie met ma mee mochten. Heb je toch nog wat aan haar!!!
Wij zijn nu net in Pipa aangekomen. We krijgen een heel huis met tuin en zwembad en keuken voor RS 130. (keer 4 : 10 = euro's, reken maar uit haha) alleen is het wel regen en wind dus da's wat minder.

Doe je de groetjes aan je ventje? Liefs, je zussemussie.

Marlies

Caro, k'vind het knap hoor. Die warmte kost je ongetwijfeld mega veel energie. Maar kennelijk geeft het grote reis-avontuur je vleugels...
You go girl!!! Genieten met het gezin en alle nieuwe plaatsen!

Miek Dubbeld

Hallo allemaal.Genoten van de reisverhalen ,geniet er van.Fijn dat we jullie kunnen volgen.
Vandaag donderdag Westfriese markt gastdag.Met 200 gasten in klederdracht zaten we buiten aan tafel
op de markt.Een borrel vooraf,soep met vlees,grauwe erwten met rozijnen en gesmolten boter,griemeel pudding met bessensap.De Uienhoop en een koor zorgen voor gezelligheid.De toeristen vinden dit prachtig.Enkelen kijken een beetje vreemd. Ze begrijpen niet dat wij grauwe erwten met boter lekker
vinden.
Volgende week is Ringsteken op de markt.
Ook een mooie dag.

Dit was mijn groet uit Schagen.Nog een fijne reis.

Tineke en Bram

Hoi allemaal!!
Dinsdag werd ik opgebeld door een huilende buurvrouw. "Tien, mag ik even bij jou komen, want ik ben gevallen met mijn fiets en nu heb ik mijn pols gebroken!"snikte ze aan de telefoon. (En dat terwijl ik net op de wc zat!) Ze kon maar niet ophouden met huilen. Heb ik eerst maar koffie gezet. Lekker bakkie troost. Het zat al in het gips, want er was al een kennis met haar naar het ziekenhuis geweest.
'sAvonds heeft ze bij mij gegeten en later kwam haar zoon Bas. Hij bleef gelukkig ook slapen. Nu is haar oudste zoon er met zijn vriendin en zij blijven het weekend. Kijken we maandag wel weer verder.
Gister ben ik om 09.00 uur met de trein naar papa gegaan. Ik heb bijna alle ramen beneden binnen en buiten gelapt, de badkamers schoongemaakt en nog wat stof afgenomen. Ik heb boven gezogen en pa beneden. Oh ja, hij had ook lekkere koek bij de koffie!!!
'sAvonds hebben we bij Tineke gegeten en om 19.21 uur zat ik weer in de trein.
Vandaag heb ik alleen boodschappen gedaan en de nodige huishoudelijke taken en verder heb ik heerlijk zitten lezen.
Het is hier elke dag wel aardig weer. Zo'n 21 graden en af en toe een bui.
Morgenochtend rond 08.00 uur komt Bram weer naar huis.
Groetjes, kusjes en knuffeltjes!!!!!!!!!!!1

Caro

@lieve Marlies, als ik niet beter zou weten zou ik het je ook aanraden! Echt geweldig. Gelukkig weten we van elkaar hoe we zijn en wat het is om op reis te zijn. Ik stel voor dat als je je weer instaat voelt ook weer avontuurlijk gaat doen!!!

@tante Miek,
Wat leuk dat U ook meeleest. Helemaal leuk he, internetten... We hebben het erg naar onze zin en horen het een en ander van pa over de westfriese markt. Als we terug zijn proberen we weer een keer te komen kijken.
Lieve groetjes, Caroline.

@Tineke,
Je moet ook een blog beginnen. Ik zou je met veel plezier willen volgen. Is het je directe buurvrouw? Zo klinkt het wel.
Lekker he, die koek van pa!
Ik hou heel veel van je, maar dat wist je denk al. Kus kus kus, Caro.

Bram en Tineke

Hoi mijn lieverdjes allemaal!!!
Op zaterdagmorgen om 09.00 uur precies bel ik altijd met papa. Of ik over 5 minuten kon terugbellen, want hij was aan 't werk. Kippie tok-tok ontsnapt;pa erachteraan!!
Jörg is nu bij pa, met Tina.
Ik heb net gedoucht en nu gaat Bram ook proberen schoon te worden.
Ik moet om 11.00 uur in het museum zijn, want er komt een groep van 17 man.(Die moet rondgeleid worden)
Ja Caro, het ging over onze naaste buurvrouw.
Veel plezier nog daar!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Knuffeltjes van ons!!!!!!!1