Caro-Erik-Nina-en-Luc.reismee.nl

Laat eens wat van je horen.

Een van de eerste dagen in Rio hebben we een simkaart voor ons mobiel gekocht.

De kinderen dragen een SOS-ketting met het adres van ons hotel of pousada, maar ook ons Braziliaans nummer. We hopen dat als er gebeld moet worden de stap wat minder groot is omdat het een binnenlands nummer is.

Voor de mensen die het leuk vinden om een sms-je te sturen geef ik hier ons Braziliaanse nummer door: +55 21 80 27 4125. Wij (maar vooral Nina en Luc!!!) zouden het erg leuk vinden om iets van onze vrienden te horen...

hesther

hai daar, alweer een week om sinds Jessey opgehaald is door Vader Brak, ik hoop dat ze het in Boxtel ook naar d'r zin heeft want het is nogal wat voor zon klein hondje om naar 4 gezinnen te moeten en zich aldoor aan te moeten passen. nu hebben we dus Tijgetje ook lekker klein en heel fel (heb al een tetanusprik en antibiotica van hem te pakken) Goed dat Jessey hier niet bij is want die is nogal gek op katten (gek van)...Wij gaan als het mooi weer is naar de camping, ik denk Callasande achter de Vijverhut maar we zien wel, als het mooi weer is gaan we en anders niet......nu zijn jullie ook weer bij wat betreft onze vakantie. ik ga nu lekker slapen want morgen gaan we een dagje naar Ana-Milena die d'r nieuwe huis heeft in Spijkenisse.. groetjes allemaal van ons

Caro

Hesther,

Ik heb begrepen van opa en oma dat ze het daar al meteen weer herkende dus dat zit wel goed!
Hoe was het nieuwe huis? Kom aan het eind van de vakantie een bakkie doen dan praten we goed bij!

Groetjes terug, ook aan Tijgetje! (Doet zijn naam eer aan zo te lezen!)

Chris en Renate Brak

Prachtig, wij genieten elke keer van jullie spannende verhalen. Volhouden !

Groetjes Schris&renate.

Opa

Vorige week zondag hebben tineke en ik Jessi naar Boxel gebracht.Ze was heel lief in de auto,en toen we aan kwamen sprong ze tegen de ramen op.ze kon het huis nog.Zondag komen ze haar weer brengen.mail jij mij nog even waar ik haar dan moet brengen en ook met welk vlucht nummer en wanneer jullie terug komen. Maak er nog maar een mooie tijd van. Doei.