Caro-Erik-Nina-en-Luc.reismee.nl

Op bezoek bij neef Marco.

Vandaag zijn we met Marco en vriendin Paula op stap. Erg leuk.

Rio heeft niet echt geweldig weer zoals jullie misschien al begrepen hebben. Maar we zoeken goed naar leuke dingen om te doen. Ten eerste is ons appartement precies wat we er van hadden verwacht. Niet te veel luxe maar wel prima voor ons. Beter dan een hotel.

We hebben de eerste dagen dagen wel wat last gehad van het tijdsverschil maar zijn daar allemaal sinds gister weer goed van bijgekomen.

De eerste dag hadden we direct al wat regen. Maar om het goede gevoel te krijgen en even naar buiten te gaan zijn we een rondje om gegaan. Helaas werden we meteen nat! 's Avonds is Marco meteen op bezoek gekomen met vriendin Paula. Zij ging naar de sportschool en wij zijn met z'n 5en uit eten gegaan. Gewoon italiaans maar wel heerlijk...

De volgende dag zijn we naar iglesia de nosse signora de Gloria (of zoiets) geweest en naar het grootste voetbalstadion ter wereld (...) geweest. Hier hebben we een ticket gekocht om rond te mogen kijken. Maar 's avonds werd er ook gespeeld door een plaatselijke club. Nina, Erik en ik wilden daar ERG graag heen maar omdat het te laat zou worden hebben we het toch maar niet gedaan. Tot groot verdriet van Nina.

De volgende morgen (gister) was het lekker weer en hebben we daar meteen gebruik van gemaakt. Strand. Omdat dit zo heerlijk was hebben wee daar ook maar ontbeten. De kinderen hebben lekker in de branding gespeeld en wij keken ons ogen uit naar het leven dat de zonnige ochtend bracht. Mensen joggend, andere met complete stranduitrusting. 's Middags op naar het centrum. Ik had een hele leuke markt uitgezocht. Maar niet heus! Er was niets meer te doen toen wij aankwamen en dus op naar het volgende agendapunt: een trammetje over een oud aquaduct naar een mooie groene wijkbevolkt door kunstenaars. Omdat het regende zijn we blijven zitten tot het beginpunt en hebben wede metro terug naar huis genomen. Vandaaghadden we om 1 uur met Marco afgesproken. Omdat het voor de verandering weer eens regende waren we mooi dicht bij huis gebleven. Vanochtend hebben we allemaal een uur internet gekregen! Nina mist Malou (en Jessey)erg dus heeft zij op hyves haar nicht en vriendin opgezocht. Erik heeft geld en andere dingen gergeld en Luc heeft weer eens een uurtje op spele.nl gezeten!

Marco en vriendin stondenop de afgesproken tijd voor de deur en samen hebben we gegeten in Santa Theresa. Met het treintje en de metro terug naar Ipanema en het laatste stukje naar Marco's appartment gelopen. Heerlijk aan de wijn, uitgebreid over zijn werk bij Heerema gepraat, Paula is ook een heel lief mens. Luc mag Marco's Ipad uitproberen en Nina zit mooi te schrijven.

Jullie zijn weer bij.

Jackie

Jammer van t weer, maar fijn dat jullie je toch vermaken! Ook wij hebben hier onweersbuien en vlg mij in nl ook dus n kleine troost misschien....
Verder alles goed ook hier, Norah is met school begonnen, met zo'n gele schoolbus heen en de YMCA als naschoolse opvang, helemaal geweldig!
He wat leuk dat je haar zo speels groeit, lekker van genieten, kan Erik er lekker doorheen kroelen ;-)

liefs en veel plezier xxx

Marlies

Hoi hoi,

Kleine en grote avonturen in een groot land met ook kleine geneugten ;-) Veel plezier!
Strand leven voor ons is een weekje over..alle verantwoordelijkheden als een zwaar deken over me heen..wassen huishouden enzv zucht..gelukkig as zaterdag weer 2 wk Ameland. Genieten Caro! Dubbel en dwars verdiend!
Liefs Marlies

Bram en Tineke

Gefeliciteerd met de verjaardag van Erik!!
Wij zijn nu in Nieuweschans. Het is hier een graatje of dertig!!
In Het Hof van Saksen hebben wij ons verleden week prima vermaakt. Veel gefietst!! Gister bij Norg.
Kusjes van ons!!
PS Nina, met het hondje ging het op 14 juli nog prima!!!!!

Arie en Tineke / Opa en Oma Tineke

Leuke informatie! Jammer van de regen. We hebben hier een paar pittige omweersbuien gehad. We hebben verleden week de verjaardag van Bram gevierd bij Arie thuis. Jessey was ook 's middags op het feest. Hij kan best voetballen. Hij loopt met z.n neus over de grond en houdt daarbij de bal in de goede richting. Knap werk

Madhu

Ben benieuwd of jullie mijn sms-je (goede reis) en e-mail (gefeliciteerd) hebben ontvangen. Misschien wel niet. Daarom nu maar een reactie op de site, dat lezen jullie zeker. Ik vind het erg leuk om jullie verhalen te lezen en kijk uit naar jullie volgende belevenissen. Is het een beetje weer daar ? Hier is het in elk geval volop zomer ! Van het weekend ga ik klimmen in de Ardennen met meerdere touwlengtes, spannend. Ik heb er veel zin in. Mijn auto staat al een week bij de garage voor de keuring en is nog niet gemaakt (tot twee keer toe zijn de verkeerde onderdelen opgestuurd). Gelukkig kan ik een leenauto krijgen, zodat ik toch naar de Ardennen kan. Liefs van tante Dhu.

Bram en Tineke

Hi allemaal.
Wij zijn weer thuis.
De eerste was draait.
Ga straks boodschappen doen, want je hoort nu echo als je de koelkast opent.
Onze oppassen hebben supergoed voor de huis- en tuinplanten gezorgd!!!! Alleen de werf aanvegen en hier en daar wat uitgebloeide plantjes vervangen en klaar.
Groetjes!

hesther

hoi vakantievaarders, hier alles goed, Jessey is aan het ploegen met SMook en Diva op het land achter, dus Paul hoeft dat niet meer te doen. Verder hebben we een egel erbij in de tuin, gewoon overdag liep ie naar ons toe, wat een grappig diertje is dat. voor de zekerheid alle honden maar even binnen, straks is ie plat. groeten van ons allemaal en see you...

helga

Hoi luitjes, gaat alles goed? Genieten jullie van je welverdiende vakantie!! Leuk om jullie zo te volgen! Net nog samen met Roy en Sanne de post bij elkaar gelegd en de plantjes van water voorzien. De mieren zijn waarschijnlijk naar de buren verhuist, die hebben we niet meer gezien. Wij zijn nu druk aan het pakken en gaan morgen op weg naar Texas, hopen nog op een beetje mooi weer. Is het weer bij jullie ondertussen wat beter?
Nou heel veel plezier nog en lekker genieten!! Groeten van ons allemaal en tot horens op de weblog......